Leiding Midden Groep

Manoe

Manoe

Leiding Middengroep

Hi allemaal,

Ik ben Manoe Stuifbergen en ik ben 22 jaar oud. Ik woon sinds kort in Amsterdam en hier werk ik ook bij een leuk modemerk.

Ik vind het altijd erg leuk om met mijn vriendinnen de stad in te gaan om te shoppen en lekker te kletsen. Verder dans ik graag, maar wat ik ook heel erg leuk vind is taarten bakken!

’S Avonds maak ik natuuuurlijk het liefste een heerlijke pizza, maar moet ook af en toe mijn boontjes eten…. Mijn mama gaat ook mee op kamp dus ik zal ook dan gewoon mijn groente op moeten eten, net zoals jullie 😉

Dit jaar ga ik voor het eerst mee als leiding op het zomerkamp.

Als kind ben ik een aantal jaar mee geweest op kamp bij de middengroep en de tieners. Dit was altijd de leukste week van de zomervakantie! Fijn op vakantie met allemaal vriendjes en vriendinnetjes.

Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in en hoop dat we er met elkaar weer een onvergetelijke week van maken! Tot snel.

Alexia

Alexia

Leiding Middengroep

Hey hey,

Ik zal me even aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Alexia. Ik ben 17 jaar oud en dol op pizza en ander lekker slecht eten. Ik vind het super leuk om pannenkoeken of taarten te maken. Nog leuker vind ik het om ze daarna op te eten.

Daarnaast ben ik dol op muziek luisteren en lekker dansen zo af en toe. Ik ben gek van auto’s en super vals zingen. Helaas heb ik geen huisdieren al zou ik heel graag een hondje willen.
Ik zit op dit moment niet op een sport, maar vind het altijd wel leuk om een potje voetbal te doen.

Het lijkt me echt supergezellig om in de vakantie er gewoon één leuke week van te maken met jullie en dat jullie een leuke vakantie hebben, want daar draait het uiteindelijk allemaal om. Dat je thuis komt en dat je dan aan je ouders kunt vertellen hoeveel rondjes je op de waterglijbaan bent geweest of hoeveel frietjes je wel niet op hebt.

Hopelijk kunnen we er een leuke week van maken!

Chris

Chris

Leiding Middengroep

Hi!
Ik ben Chris, 27 jaar en heb ontzettend veel zin om met jullie op kamp te gaan!
Doordeweeks werk ik in de reclame in Amsterdam en ‘s avonds lekker ontspannen met een goed boek of duik ik lekker de sportschool in!
Weet je wat ik superlekker vind? Pannenkoeken! Hoe gaaf zou het zijn om die samen te maken op kamp straks 🙂
Ik weet zeker dat we er samen een leuke, actieve week van kunnen maken met erg veel lol en hopelijk met pannenkoeken!
Tot snel!

Zoë

Zoë

Leiding Middengroep

Hallo, ik ben Zoë Spaansen en ik ben 18 jaar oud.
Momenteel zit ik in 5 Atheneum van het Han Fortmann College in Heerhugowaard en ik heb vorig jaar mijn havo diploma behaald.
Ik houd erg van lezen en naar muziek luisteren. Ook vind ik het erg leuk om leuke dingen te doen met vrienden.

Vorig jaar ben ik ook als begeleiding meegegaan op kamp en ik vond het erg leuk en gezellig, daarom ga ik ook zeker dit jaar weer mee! Mijn favoriete eten is pizza, ik zou het elke dag wel kunnen eten. Ook houd ik erg van Mexicaans eten.
Ik heb zes jaar op badminton gezeten, afgelopen seizoen was mijn laatste jaar. Dit vond ik erg leuk om te doen, vooral als we een wedstrijd hadden.
Ik vind het erg leuk dat ik dit jaar weer mee mag op Jeugdzomerkamp. Ik hoop dat we er weer een gezellige week van maken en dat we veel leuke dingen mogen doen samen.
Laten we hopen op goed weer!

Vrienden