Organisatie

Lisette

Lisette

Projectleidster

Mijn naam is Lisette, ik ben 24 jaar oud en woon in Alkmaar.

Sinds 7 jaar ga ik mee met het Jeugdzomerkamp Alkmaar. Dit doe ik nog altijd met veel plezier! Samen met een grote groep vrijwilligers zorg ik dat alles wordt geregeld voor het kamp en dat de kinderen een geweldige week beleven.

U kunt met al uw vragen bij mij terecht en als u een mail stuurt, zal deze ook door mij worden beantwoord.

In het dagelijks leven werk ik in een kinderdagverblijf en vind ik het erg leuk om met kinderen te werken, ongeacht de leeftijd. Kinderen zijn erg open en eerlijk en zijn daardoor in staat om veel dingen te leren. Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren vind ik mooi om te doen.

Mijn hobby’s zijn zwemmen, gezellige activiteiten ondernemen en lekker wandelen met mijn hond Joy. Mijn lievelingseten zijn pasta gerechten.

Helaas ga ik dit jaar niet mee op kamp vanwege mijn zwangerschap, maar ik volg het van een afstandje en weet zeker dat het een super leuke week wordt!

Kevin

Kevin

Projectondersteuner

Hallo allemaal,
Ik ben Kevin. Ik ben 33, woon in Alkmaar met mijn vrouw en 3 kinderen. Ik werk nu al enkele jaren als Sociaal Cultureel Werker bij o.a. Wijkcentrum de Eenhoorn. Ik ga dit jaar voor de 5de maal mee met het kamp en ben betrokken bij de organisatie.

In mijn vrije tijd, die ik niet zo heel veel heb, doe ik graag leuke dingen met het gezin, familie en vrienden. Ik ben wat dat betreft, echt een gezelschapsmens. Een van mijn passies is dan ook koken. Ik vindt koken niet alleen heel leuk, maar ook lekker en kan er mijn creativiteit in kwijt. Mijn favoriete eten is Italiaans, risotto, pasta’s anti-pasti etc.

Hoewel ik wel ben opgegroeid met veel huisdieren om mij heen, heb ik momenteel geen huisdieren. Na de zomer hebben we thuis een verbouwing in de planning en wellicht dat we daarna eens gaan kijken voor een (boomer)hondje. (Zelf zou ik liever een iets “stoerdere” hond willen :))

Ik sport 2 a 3 keer per week. Spinning, krachttraining en hardlopen. Ik vindt het heerlijk om te sporten. Dan kan ik lekker mijn drukke hoofd even legen en na het sporten voel je je dan weer lekker fit. Ik kan het iedereen aanraden….

Tot op het kamp!

Groetjes,
Kevin

Serena

Serena

Coördinator Jongste en Middengroep

Hoi allemaal!
Ik ben Serena, sommigen van jullie kennen mij vast al!
Ik ben 22 jaar en ben marine bioloog (ik doe onderzoek naar dieren in de zee).
Mijn hobby’s zijn dan ook op de eerste plek Duiken! Maar ook lekker eten en tekenen doe ik graag. Ik ben graag op pad met mijn vrienden en knuffel graag dieren (Geitjes op de kinderboerderij, of varkens, paarden, koeien, buffels, alles!). Daarnaast doe ik ook nog aan de sport capoeira en dans ik salsa. Mijn lievelingseten is pasta, allerlei soorten eigenlijk als het maar vegetarisch is en met veel kaas. Daar lust mijn hondje Ramses ook altijd wel een hapje van.
Ik ga ondertussen alweer 5 jaar mee als begeleider op kamp en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Zelf ben ik als kind wel 10 jaar mee geweest op dit kamp! En omdat ik niet wilde stoppen, ga ik lekker verder. Dit jaar ben ik, net als vorig jaar, de coördinator van de jongste en middengroep.
Ik heb er weer onwijs veel zin in en ik hoop jullie ook.
We gaan er weer een te gekke week van maken!

Tot op kamp!

Patricia

Patricia

Coördinator Tienergroep

Hallo allemaal, even voorstellen,

Ik ben Patricia Stuifbergen en ga dit jaar mee als coördinator van de tienergroep.
Toen ik zelf 9 jaar oud was ging ik voor het eerst mee met dit zomerkamp.
Alle jaren die ik mee ben geweest als kind en later als leiding en coördinatie heb ik altijd zo leuk gevonden dat ik heb besloten toch weer eens mee te gaan.
In de Eenhoorn waaruit het kamp georganiseerd wordt, werk ik ook.
Ik ben eigenaar van de peuteropvang die achter in het pand van de Eenhoorn zit.
Naast de peuters heb ik ook een klein bedrijfje dat Charezza Leather heet.
Ik maak tassen, hoezen, kleine accessoires van leer, daar word ik blij van.
Waar ik ook blij van word zijn mijn kinderen en mijn lief. Gezellig samen koken en eten, spelletjes doen, wandelen op het strand en lekker fietsen, dat zijn mijn hobby’s.
Eigenlijk het zelfde wat we straks samen op kamp gaan doen, maar dan met een hele grote groep.
Ik heb weer zin om mee te gaan en vind het leuk om de tienergroep snel te ontmoeten.
Op naar een fijne vakantieweek met elkaar!

Groetjes, Patricia

Remco

Remco

Multimedia

Hoi!

Ik ben Remco Seijkens, ik ben 24 jaar oud en dit kamp maak ik alle foto’s en filmpjes. Dus altijd lachen als je mij ziet! 🙂

Ik werk als meubelmaker en ik studeer ook nog werktuigbouwkunde (het bedenken en maken van constructies).

Als sporten doe ik Capoeira en ik dans salsa. Soms doe ik ook allerlei gekke dansjes. Verder vind ik het ook erg leuk om naar buiten te gaan om te voetballen, basketballen, frisbeeën en om naar de bossen te gaan. In de bossen maak ik gelijk een aantal foto’s want fotograferen is één van mijn grote hobby’s.

Als verdere hobby’s heb ik knutselen in de schuur, sleutelen aan mijn brommer, gamen en spreek ik graag met vrienden af.

Mijn favoriete eten is pasta en het liefste spaghetti. Verder vind ik ijsjes en donuts ook erg lekker!

Elke ochtend als ik naar mijn werk ga, fluit ik naar mijn 3 vogels en ‘blub’ ik naar de vissen in de vijver.

Ik ga mee op kamp omdat ik het heel leuk vind om leuke en gekke foto’s en filmpjes te maken en zorg er gelijk voor dat jullie een toffe kampfilm hebben.

Monique

Monique

Coördinator Activiteiten

Hallo allemaal,

Mijn naam is Monique (46j) en ik heb een uitwonende zoon van 19 jaar. Ik heb in al die jaren genoten van zijn ontwikkeling: peutergym, wandelen, knutselen etc. In het verleden heb ik zwemles gegeven aan kinderen en volwassen en tegenwoordig werk ik als pedicure. Ik mis de lol met de kids. Afgelopen jaren heb ik 2 keer meegeholpen met Jeugdzomerkamp Alkmaar. Helaas heb ik niet elk jaar tijd maar dit jaar heb ik weer de ruimte gecreëerd om een weekje te gaan helpen.

Mijn hobby’s zijn hardlopen, wielrennen, lange afstandwandelen en obstecalruns. Het liefste ben ik buiten. Verder ga ik vanaf september ’17 weer een deeltijdopleiding volgen op het vakgebied van mijn werk als Medisch Pedicure. Ik heb ook een hond (een Heidewachtel) deze is bij mij als ik niet werk en anders bij andere lieve vrienden die voor hem zorgen.

Eten? Ik heb niet echt een lievelingsgerecht. Ik pas mijn eten aan op de manier van hoe ik leef.
Als ik thuis administratie bijwerk, dan eet ik weinig koolhydraten en als ik weet dat ik de dag erna veel ga bewegen dan eet ik juist veel koolhydraten.

Door mijn bijbaan als Reservist bij defensie heb ik ervaring op verschillende vlakken die goede aanvullingen kunnen hebben bij het uitvoeren van de activiteiten.
Ik wordt voornamelijk ingezet om Kevin te ondersteunen bij de activiteiten.
Ik ben multifunctioneel inzetbaar dus indien nodig kan ik soms andere taken van leiding tijdelijk overnemen.

Ik verheug me op een drukke en gezellige week met al de kids en leiding.

Groetjes

Monique

Bram

Bram

Coördinator Activiteiten

Ik ben Bram Steltenpool en ik ben 18 jaar oud.

Op dit moment zit ik niet meer op school, maar ik begin in september weer met mijn opleiding Pedagogisch werk. Ik doe 3 á 4 x per week aan fitness, speel graag op de PS4, op mijn mobiel speel ik vooral Clash of Clans en ik dart al zo’n 8 jaar.

Het lijkt mijzelf enorm leuk om mee te gaan op kamp, omdat ik ervan hou om mensen te helpen en advies te geven en dan ben ik natuurlijk ook weer een ervaring rijker voor mijn opleiding.

Er zijn verschillende dingen die ik lekker vind als ik aan eten denk, maar vooral patat, pizza salami of cheese-union en kapsalon met flink veel knoflooksaus.

Huisdieren vind ik zelf heel gezellig, maar vanwege mijn ouders heb ik toch nog maar 3 katten thuis. Zou er zelf wel een hond bij willen, maar daar houden ze niet van thuis.

Vrienden