Projectleiding

Projectleiders 2022

Katy Taylor

Ik ben Katy Taylor, 32 jaar, en werk als jongerenwerker in de gemeente Hollands Kroon. 2022 wordt voor mij het 5e jaar als projectleider van Jeugdzomerkamp Alkmaar. Het kamp is ieder jaar weer een hoogtepunt en het is ontzettend leuk om jaarlijks dezelfde deelnemers en vrijwilligers weer terug te zien. 
Naast mijn werk en de projectleiding van het kamp ben ik actief in de muziek. Als dirigent en zangeres maak ik deel uit van verschillende a capella en close harmony groepen.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?
Voor bordspelletjes met vrienden! Er gaat niets boven een gezellig spel spelen met lekkere hapjes en drankjes!

Kaylie Huiberts

Hi, ik ben Kaylie Huiberts, 23 jaar en woon in Alkmaar samen met mijn vriend en 2 katten. Ik werk als jongerenwerker in de gemeente Alkmaar en ben sinds 2020 betrokken bij het jeugdzomerkamp. Mijn eerste jaar was vanuit mijn stage, nadat ik dit zo onwijs leuk vond ben ik sinds 2021 overgestapt naar projectleider. Ik kijk er onwijs naar uit om er dit jaar weer een onvergetelijk tof kamp van te maken, samen met alle vrijwilligers en kids! 

Waar kunnen we jou voor wakker maken?
Een roadtrip! En dan vooral in de natuur en de bergen. Ik vind het fijn om mijn vakanties en reisjes niet te plannen. Lekker gaan en we zien wel waar we belanden. Daar mag je mij altijd voor wakker maken!