Voorstellen projectleiding

Ik ben Katy Taylor, 31 jaar en werk als jongerenwerker in de gemeente Hollands Kroon. 2021 wordt voor mij het 4e jaar als projectleider van Jeugdzomerkamp Alkmaar. Het kamp is ieder jaar weer een hoogtepunt en het is ontzettend leuk om jaarlijks dezelfde deelnemers en vrijwilligers terug te zien. Afgelopen jaar moesten we het iets anders aanpakken en hebben we twee lokale activiteitenweken georganiseerd. Op deze manier hebben we, coronaproof, met 120 Alkmaarse jongeren alsnog een onwijs leuke tijd gehad! Dit jaar hoop ik dat we weer veilig en verantwoord op locatie ons kamp kunnen realiseren.

Waar je mij voor wakker mag maken?
Voor bordspelletjes spelen met vrienden! Er gaat niets boven een gezellig spel spelen met lekkere hapjes en drankjes!

Hi, ik ben Kaylie Huiberts ben 22 jaar oud en woon in Alkmaar samen met mijn vriend en 2 katten. Ik ben vorig jaar bij het Jeugdzomerkamp terecht gekomen doordat ik stage heb gelopen bij Wijkcentrum de Eenhoorn. Ik heb toen vanuit mijn stage al een beetje kunnen proeven hoe het is om mee te werken aan de voorbereidingen van het Jeugdzomerkamp. Ook ben ik tijdens de activiteitenweek als vrijwilliger mee geweest. 2021 wordt mijn eerste jaar als projectleider. Ik hoop dat we dit jaar écht een weekje op kamp kunnen! Hoe het er dit jaar ook uit gaat zien, we maken er met de kids weer een geweldige editie van!

Waar je mij voor wakker mag maken?
Een roadtrip en dan vooral in de natuur en bergen! Ik vind het fijn om mijn vakanties en reisjes niet te plannen. Lekker gaan en we zien wel waar we belanden. Daar mag je mij altijd voor wakker maken!

Ik ben Kevin Korthagen, 37 jaar, getrouwd en vader van 3 dochter. En organisator van Jeugdzomerkamp Alkmaar, samen met Katy en Kaylie.
Dit jaar wordt het 10de jaar dat ik dit doe. En met heel veel plezier! Want ieder jaar is toch weer heel anders.
Ik kijk weer uit om alle bekende gezichten weer te zien en kennis te maken met nieuwe deelnemers en de lol die we ieder jaar weer met elkaar hebben.

Ook kijk ik met trots naar Jeugdzomerkamp Alkmaar. En dan voornamelijk naar de vrijwilligersgroep waarmee we jaarlijks een te gek zomerkamp organiseren en jaarlijks tientallen kinderen en jongeren van een te gekke zomerweek kunnen voorzien.
Inmiddels hebben we ook een groep vrijwilligers die ik als tiener mee had op kamp. Ondanks dat dit nog om redelijk jonge mensen gaat, zijn zij er nu al van overtuigd dat zij ook kinderen de ervaring gunnen die zij zelf jaren hebben gehad op kamp. En willen zich daar nu ook vrijwillig voor inzetten. Voor mij is die beweging een absolute kers op de taart.

Over taarten gesproken….. Mijn hobby is koken en sporten. En je kan mij wakker maken voor een gezellig diner met vrienden of familie. Daar kook ik dan ook met veel plezier voor.